fbpx
гр. Пловдив, ул. Гладстон 18

Грузия – Аджарска приказка – Батуми – Кутаиси – Манастир „Гелати“

Пловдив-Солун-Кутаиси-Батуми-Солун-Пловдив

Информация

03.11.2018г. – 508лв.

1.Ден:  Отпътуване от София в 00.30ч. с автобус/минибус  за летище Солун.  В 7.35ч излитане с  директен полет с АК Уиз Еър до Грузия-Кутаиси. Кацане в 11.55ч. Среща с представител на местния туроператор и трансфер до Батуми. Настаняване в хотел 3*. Свободно време за почивка. Привечер кратка панорамна обиколка на Батуми с автобус и местен екскурзовод. Нощувка.

2.Ден: Закуска.  Туристическа пешеходна програма в Батуми на руски или български език – главната крайбрежна улица „Руставели Авеню“, Кулата на буквите – уникална 136 метрова постройка и по желание изкачване на кулата с панорамен асансъор, пристанището, парка „6-ти Май“, зоологическата градина, делфинариума, Батуми плаца. Свободно време. Следобяд по желание посещение на Ботаническата градина /с доплащане/.  Вечерта по желание вечеря в  Грузински ресторант с жива музика,  програма и много танци. Нощувка.

3.Ден: Закуска. В 8.30ч. заминаване за Имеретия – Кутаиси (административна столица на Грузия). Посещение на пещерата Прометея, парка Сатаплия, манастира Гелати, манастира Моцамета, Панорамна обиколка на Кутаиси и обяд (включен в цената). Фотопауза пред сградата на парламента.  Настаняване в хотел. Свободно време.  Нощувка.

4.Ден:  Ранен трансфер до летище Кутаиси за обратен полет до Солун в 6.15ч. Кацане в Солун в 7.00ч. местно време. Трансфер с климатизиран автобус/минибус до София. Пристигане около обяд.

Цената включва: двупосочен самолетен билет Солун-Кутаиси-Солун на АК Уиз Еър с летищни такси и ръчен багаж до 10кг  (55х40х20см), 3 нощувки с 2 закуски (2 в Батуми в хотел „Ритса“  3* или подобен, 1 в Кутаиси в хотел 3*), 1 обяд в Кутаиси (без напитки), трансфер летище-хотел-летище, панорамна обиколка на Батуми, посещението на Кутаиси, Пещера Прометея, Манастирите Гелати и Моцамета, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка.

Цената не включва:  транспорт София – АГ Солун – София с автобус/минибус – 95 лева, вечеря в Грузински ресторант с програма – 25 евро, посещение на ботаническата градина – 15 евро,  входните такси на посещаваните музеи и обекти, доплащане за настаняване в единична стая – 90 лева, разходи от личен характер.

*Посочената цена е на турист настанен в двойна стая

* След 3-тия ден от подписването на договора сумата по депозита става невъзвръщаема при отказ от страна на клиента

* Доплщане за единична стая – 60 лева

* Необходим минимален брой туристи – 14.

Допълнителна информация:

*Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт).

*Необходими документи за пътуване: валидна лична карта или международен паспорт.

*Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

*Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до съответната държава поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.

*Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по маршрута.

*Посоченото пътуване може да се осъществи само, ако е набран минимален брой от 40 участници.  В срок до 7 дни преди датата на пътуване Потребителят ще бъде уведомен, ако този брой не е набран.

*Начин на плащане: в брой или по банка. Депозит – 50% по промо оферти и 30% по стандартни цени от общата стойност на пътуването; Доплащане до 20 работни дни преди дата на заминаване!

*Туроператорът предлага застраховка „Отмяна на пътуване“. Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването.

*Туроператорът има сключена Застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗАД „Армеец“, гр. София, ул. „Стефан Караджа“ №2, тел. 8119100. с номер: 1826813150000661000 валидна до 16.05.2019г.