fbpx
гр. Пловдив, ул. Гладстон 18

Предколедна Сърбия /Нови Сад – Белград/

Пловдив-София-Нови Сад-Белград

Информация

15-16.12.2018г. – 169лв.

1-ви ден:

Отпътуване от Пловдив в 04.00 ч.от спирката на хотел ”Тримонциум”, в 06.00ч. от София от паркинга пред стадион „Васил Левски” по маршрут: Калотина- Белград –Нови Сад. Около 15.00ч. пристигане в  Нови Сад – втория по големина град в Сърбия. Пешеходна разходка в центъра на града:  Площада на Свободата, Сградата на общината,  Православната църква, Католическата църква. Свободно време на коледния базар в центъра на града. Привечер отпътуване за Белград. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден:

Закуска. Панорамна обиколка на града: Националното събрание (Скупщина), площад Никола Пашич, площад „Република“ с паметника на Княз Михайло. Пешеходна разходка в Белград: крепостта „Калемегдан“, в която се намира Военния музей, Паметника на Победата и панорамна площадка  към мястото, където р. Сава се влива в р. Дунав. Свободно време по пешеходната улица „Княз Михайло“ и потапяне в коледната атмосфера на града. Отпътуване за България около 13.00 ч. Пристигане в София/Пловдив вечерта.

Цената включва:  транспорт с автобус, 1 нощувка със закуска в хотел “Centar Belasevic” *** или подобен в Белград,  екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:  медицинска застраховка за лица до 65г. – 2лв.,  за лица над 65г.-5 лв. доплащане за вечеря с жива музика в хотела – 10 евро.

Допълнителна информация:

  • Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт).
  • Необходими документи за пътуване: валидна лична карта или международен паспорт.
  • Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
  • Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.
  • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Република Сърбия.Туроператорът има сключена Застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗАД „Армеец“, гр. София, ул. „Стефан Караджа“ №2, тел. 8119100. с номер: 1826813150000661000 валидна до 16.05.2019г.

Начин на плащане: в брой или по банка. Депозит 30%  от общата стойност на пътуването; Доплащане до 15 работни дни преди дата на заминаване!