fbpx
гр. Пловдив, ул. Гладстон 18

9 дневна почивка на о-в Пукет в Тайланд със 7 нощувки със закуски и транспорт

София-Пукет-София

Информация

27/10/2018г.

Програма

1 Ден 
Излитане от летище София – Терминал 2 в 13:25ч за о. Пукет (цялото пътуване е около 14 часа с 1 прекачване в Доха).
2 Ден 
Кацане на о. Пукет в 06:30ч. Трансфер до хотела с климатизиран транспорт. При възможност ранно настаняване. Свободно време (плаж). Нощувка.
3 Ден 
Закуска. Свободно време за плаж и опознаване на курорта. Нощувка.
4 Ден 
Закуска. Свободно време (плаж) или по желание възможност за целодневна екскурзия до Банкок със самолет (полетът от Пукет до Банкок е около 1 час). Пристигане и обяд в местен ресторант, където ще се насладите на вкусната тайландска кухня. Туристическа програма с местен екскурзовод: разглеждане на храма на Златния Буда, Ват По – храма на Полегналия Буда и ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Тя е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес. Връщане в хотела към 23:00ч. Нощувка.
5 – 8 Ден 
Закуска. Свободно време (плаж) или екскурзия по желание. Нощувка.
9 Ден 
Ранно освобождаване на хотела и трансфер до летището за обратен полет до България през Доха. Кацане на аерогара София в 19:30ч.

Условия на офертата:

★ За единично настаняване се доплащат 380лв (при подписване на договора).За настаняване на деца или трети възрастен е необходимо да отправите запитване.
★ Туроператорът не носи отговорност при промяна на полетното разписание от страна на авиокомпанията, както и си запазва правото да актуализира крайната цена при значителна промяна на цените на самолетните билети.