fbpx
гр. Пловдив, ул. Гладстон 18

Застраховка

Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“
Ако пътувате по работа; по лична инициатива (на почивка, екскурзия); във връзка с участие в спортни, културни и други мероприятия; във връзка с изпълнение на служебните си задължения – до всяко кътче по света с медицинската застраховка „Помощ при пътуване с асистанс “ си осигурявате спокойствие и сигурност. Със сключване на застраховка за пътуване в чужбина Вие защитавате Вас, Вашето семейство, Вашите служители.
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване с асистанс“ е валидна за цял свят. Застраховката покрива разноски за медицинско обслужване в случай на злополука или акутно заболяване; медицинско транспортиране и репатриране; спешна стоматологична помощ.
Осигурена е 24 часова телефонна връзка при спешни случаи с всяка точка на света.

Застраховка „Отмяна на пътуване“
Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или не медицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването. Покриват се рисковете: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването поради медицински и не медицински причини; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет без летищни такси.

Застраховка на Ривиера Тур